For bedrifter

Hjem » For bedrifter

Hvorfor velge Silverfish skjeggkrefelle?

Silverfish skjeggkrefelle er den eneste fellen på markedet som er designet spesifikt for skjeggkre. Den er også den eneste fellen på markedet som er effektiv i måneder. Hvis du skal drive fangst eller overvåkning av skjeggkre over lengre tid er Silverfish skjeggkrefelle et økonomisk og praktisk valg. I snitt kan en Silverfish felle stå ute i fire måneder før man trenger å gjøre noe med fellen. I alle pakker følger det med forbruksmateriell til tre gangers utskifting*, det vil si at fellene vil fungere i ca. et år før man trenger å kjøpe påfyll.

Hvis man trenger mange feller på en gang, f.eks. til detaljert kartlegging i et bygg, er limfeller med lokkemiddel et godt alternativ. Limfeller er imidlertid bare effektive i noen uker, og hver måned bør fellene erstattes med nye. Silverfish skjeggkrefelle skiller seg vesentlig fra en limfelle, da den er en fall-felle og har lokkemiddel som virker i flere måneder.  Hvis man trenger en svært rask reduksjon i skjeggkrebestanden er gift et alternativ. Dette kan i Norge kun utføres av godkjente skadedyrsteknikere. De vil legge ut små mengder gift rundt i bygningen. Skjeggkreene dør i kontakt med giften eller ved å spise skjeggkre som har spist av giften. Slik får man en kaskade av døde insekter i bygningen.

Etter bruk av gift vil det likevel være en god idé å sette inn langtidsvirkende skjeggkrefeller for å fjerne skjeggkre som eventuelt på nytt kommer inn i bygget.  

*antallet kan variere i skreddersydde pakker.

"Med Silverfish har jeg fått et nytt og uvurderlig redskap i kampen mot krypene"

- Skadedyrbekjemperen

“Med Silverfish har jeg fått et nytt og uvurderlig redskap i kampen mot krypene” Skadedyrbekjemperen

Skadedyrbekjemperen Per Eigil Eriksen jobber på Oslo Universitetssykehus. Han trengte et produkt som kunne hjelpe ham med å overvåke hvor mye skjeggkre det er på ulike steder. Med Silverfish skjeggkrefelle fant han det han trengte, men også en felle som fanger mer enn limfeller og som gjør at han kan redusere mengden gift han må bruke.

Vi skreddersyr gjerne en pakke for deg!​

Ta kontakt for å høre hvordan dere, helt uten dyre skadedyrfirma, kan håndtere skjeggkreutfordringen selv.  Vi kan tilpasse antall feller og gi en god pris på både feller og senere leveranser av lokkemiddel og fangstkopper. Bedriftskunder kan betale med faktura/EHF faktura. 

Handlevogn
Logg inn

Ingen konto enda?

Lag en konto