For bedrifter

Hjem » For bedrifter

Hvorfor velge Silverfish skjeggkrefelle?

Silverfish skjeggkrefelle er i bruk i kontorbygg, sykehus, barnehager, fabrikker, sykehjem, lager og butikker. Mange borettslag og sameier (se egen side) bruker også vår skjeggkrefelle for å få bukt med skjeggkre.

Med Silverfish skjeggkrefelle har du

  • Et effektivt tiltak mot skjeggkre
  • Lite jobb med oppfølging av feller
  • Mye lavere svinn enn med limfeller
  • En løsning som gir det god oversikt over hvor det er mye skjeggkre

Silverfish skjeggkrefelle er den eneste fellen på markedet som er designet spesifikt for skjeggkre. Den er også den eneste fellen på markedet som er effektiv i måneder. Hvis du skal drive fangst eller overvåkning av skjeggkre over lengre tid er Silverfish skjeggkrefelle et økonomisk og praktisk valg. I snitt kan en Silverfish felle stå ute i fire måneder før man trenger å gjøre noe med fellen. I alle pakker følger det med forbruksmateriell til tre gangers utskifting*, det vil si at fellene vil fungere i ca. et år før man trenger å kjøpe påfyll.

Limfeller eller Silverfish skjeggkrefelle?

Limfeller med tilsatt lokkemiddel er egnet der du trenger mange feller over kort tid, f.eks. ved påvisning eller kartlegging av skjeggkre. Fangst med feller vil pågå over lang tid, og kostnaden i både feller, lokkemiddel og oppfølging blir på sikt betydelig med limfeller. Mange opplever også stort svinn med limfeller. Silverfish skjeggkrefelle gir vanligvis mye bedre fangst og lavere kostnader på sikt. Se også vår produktsammenligning og prissammenligning.

Silverfish skjeggkrefelle eller gift?

Gift er effektivt og er metoden som raskest reduserer skjeggkrebestanden. Det er imidlertid mange steder der det ikke er praktisk, ønskelig eller lov å bruke gift. Siden effektiv gift bare kan legges ut av godkjent skadedyrbekjemper gir det også en høyere kostnad. Det er mulig å supplere giftbehandling med Silverfish skjeggkrefelle på steder der det ikke brukes gift. Etter at giftbehandling har hatt sin virketid (ca. 6 mnd) kan det være lurt å sette ut Silverfish skjeggkrefelle som effektiv og langtidsvirkende mottiltak mot ny oppblomstring av skjeggkre.

*andre antall kan velges i skreddersydde pakker.

Lagerførte eller skreddersydde pakker

Vi tilbyr både lagerførte og skreddersydde pakker. Vi gir rabatter ved kjøp av større antall pakker a 12 feller eller store påfyllspakker. Trenger du mange feller har vi esker med 250 feller klare til å sendes. Vi kan også tilby skreddersydde pakkestørrelser etter dine behov.

Ta kontakt for å høre hvordan dere, helt uten dyre skadedyrfirma, kan håndtere skjeggkreutfordringen selv. Bedriftskunder kan betale med faktura/EHF faktura. 

"Med Silverfish har jeg fått et nytt og uvurderlig redskap i kampen mot krypene"

- Skadedyrbekjemperen

“Med Silverfish har jeg fått et nytt og uvurderlig redskap i kampen mot krypene” Skadedyrbekjemperen

Skadedyrbekjemperen Per Eigil Eriksen jobber på Oslo Universitetssykehus. Han trengte et produkt som kunne hjelpe ham med å overvåke hvor mye skjeggkre det er på ulike steder. Med Silverfish skjeggkrefelle fant han det han trengte, men også en felle som fanger mer enn limfeller og som gjør at han kan redusere mengden gift han må bruke.

Handlevogn
Logg inn

Ingen konto enda?

Lag en konto