Borettslag og sameier

Hjem » For bedrifter » Borettslag og sameier

Silverfish skjeggkrefelle i boligselskap

Skjeggkre sprer seg lett mellom boenheter og hvis de ikke stoppes vil de etter hvert spre seg til alle enhetene i blokker og rekkehus. Det er derfor viktig med felles innsats med effektive metoder når et skjeggkreproblem oppdages.

Det mest effektive er å få et skadedyrfirma til å legge ut gift. Utfordringene med gift er at noen beboere vil nekte bruk av gift i sin enhet, skadedyrbekjemperen må ha tilgang til alle enheter og fellesområder/boder og løsningen kan være kostbar. Mange prøver å sette ut limfeller, men disse vil i de fleste tilfeller være for lite effektive til å gjøre annet enn å bremse veksten i bestanden. For å oppnå maksimal effekt av limfeller må de tilsettes ekstra lokkemiddel og byttes ofte, typisk etter 3-4 uker. Det vil være utfordrende å få alle beboere til å bytte sine feller så ofte over lang tid.

Silverfish skjeggkrefelle er ikke like rask til å redusere bestanden som gift, men de aller fleste opplever en betydelig reduksjon så lenge de bruker fellene. Fellene har større kapasitet enn limfeller og trenger bare å følges opp noen få ganger i året. Fellen er giftfri og er derfor et godt alternativ hos beboere som ikke vil at det skal legges ut gift.

Når borettslag og sameier går sammen om å bruke Silverfish skjeggkrefelle anbefaler vi følgende modeller:

En pakke til hver:

Styret bestiller en pakke til hver enhet samt noen til fellesområder. En større, samlet bestilling vil gi rabatterte priser på våre tilgjengelige pakkestørrelser. Beboerne får selv ansvar for å sette ut i sine enheter og boder mens styret tar ansvar for fellesområder.

Felles bestilling av et ønsket antall feller:

Her pakkes et selvvalgt antall feller i en felles eske. Styret, vaktmester eller andre kan så gjøre klar fellene for utdeling til beboerne. Når fellene trenger nytt lokkemiddel kan også dette gjøres sentralt organisert. Denne modellen gir lavere pris og bedre oppfølging av at fellene faktisk er i bruk enn der får hver sin pakke.

Ta kontakt med oss på post@silverfish.no eller kontaktskjemaet for å høre hva vi kan tilby dere!

Tips for mer effektiv fangst:

  • Bestill en del ekstra feller og del disse ut til de beboerne som har fanget mest etter noen måneder. Beboerne bør sette ut fellene i eller nært de rommene der de allerede fanger mye. Å sette ut flere feller der det er mest skjeggkre er den beste måten å øke fangsten.
  • Dersom mange leiligheter har lik planløsning: Kartlegg hvilke rom og hvor i rommet det er mest skjeggkre i de hardest rammede leilighetene. Dette kan hjelpe til med å øke fangsten i alle leilighetene. Kartleggingen kan gjøres med ytterligere feller når man vet hvem som er hardest rammet.

Vi skreddersyr gjerne en pakke for deg!​

Ta kontakt for å høre hvordan dere, helt uten dyre skadedyrfirma, kan håndtere skjeggkreutfordringen selv.  Vi kan tilpasse antall feller og gi en god pris på både feller og senere leveranser av lokkemiddel og fangstkopper. Bedriftskunder kan betale med faktura/EHF faktura. 

"Med Silverfish har jeg fått et nytt og uvurderlig redskap i kampen mot krypene"

- Skadedyrbekjemperen

“Med Silverfish har jeg fått et nytt og uvurderlig redskap i kampen mot krypene” Skadedyrbekjemperen

Skadedyrbekjemperen Per Eigil Eriksen jobber på Oslo Universitetssykehus. Han trengte et produkt som kunne hjelpe ham med å overvåke hvor mye skjeggkre det er på ulike steder. Med Silverfish skjeggkrefelle fant han det han trengte, men også en felle som fanger mer enn limfeller og som gjør at han kan redusere mengden gift han må bruke.

Handlevogn
Logg inn

Ingen konto enda?

Lag en konto