Silverfish skjeggkrefelle

Hjem » Fakta og info » Om Silverfish skjeggkrefelle » Silverfish skjeggkrefelle
Play Video
Play Video

Om Silverfish skjeggkrefelle

Silverfish skjeggkrefelle er den eneste fellen på markedet som er utviklet spesifikt for skjeggkre. Lokkemiddelet har god tiltrekningsevne på skjeggkre. Det er laget av matvarer og er derfor giftfritt og biologisk nedbrytbart. Lokkemiddelet er ufarlig for mennesker og husdyr. Skjeggkre dør derimot raskt ved kontakt med lokkemiddelet. Man vil derfor ikke finne levende skjeggkre i fellen. Silverfish skjeggkrefelle er enkel å bruke. Fyll en skje lokkemiddel i fangstkoppen og sett den i fellen, sett på lokk og fellen er klar. Fellen tåler vann og fukt. Lokket gjør at fellen ikke fylles med støv og man slipper å se døde insekter.

Når fangstkoppen fylles med insekter vil lokkemiddelet tørke ut og da bytter man fangskopp og tilsetter nytt lokkemiddel. Det går vanligvis godt over 100 voksne skjeggkre i fellen før man trenger å bytte fangstkopp. Alle fellepakkene inneholder fangstkopper og lokkemiddel til tre gangers bruk, noe som for de fleste holder til over ett års bruk. Går man tom kan man kjøpe rimelige påfyllspakker. Selve fellen og lokket brukes om og om igjen.

Fellen kan stå uberørt i mange måneder og fortsatt være effektiv. Den egner seg både for de som vil finne ut om de har skjeggkre (deteksjon) og de som ønsker å bli kvitt skjeggkre. Når fellene er satt ut der skjeggkreene samler seg (skjeggkreenes oaser) kan man få en merkbar reduksjon i bestanden i løpet av få måneder.

  • En sammenligning av limfeller og Silverfish skjeggkrefeller finner du her. 

Prøv ut Silverfish sin skjeggkrefelle

Skjeggkrefelle (6 feller)

Rated 0 out of 5
kr 1.495,00

Skjeggkrefelle (12 feller)

Rated 0 out of 5
kr 2.495,00

Skjeggkrefelle (24 feller)

Rated 0 out of 5
kr 3.895,00

Du er med på å gjøre en forskjell

Skjeggkre er et plagsomt kryp å ha fått i hus, men det gjør ikke stor skade og er ikke farlig. Når du kjøper en skjeggkrefelle fra Silverfish AS er du med på gjøre en forskjell for folk som virkelig er plaget av insekter. 10 % av overskuddet i Silverfish AS går til forskning og bekjempelse av alvorlig sykdom og plager forårsaket av insekter. Dette er nedfelt i bedriftens vedtekter.

Handlevogn
Logg inn

Ingen konto enda?

Lag en konto